Napelemes térfigyelő kamera, biztonsági kamera beépített WiFi-vel 2.4 Ghz

Könnyű telepítés, akár falra, akár oszlopainkra. Alkalmas telephelyek, irodák, otthonok megfigyelésére. WiFi 2.4 Ghz- vel könnyen összekapcsolható mobiltelefonnal. mozgásfigyelő, éjjellátó funkció, 20 méteres területen belül érzékel a biztonsági térfigyelő kamera. A hozzá való applikáció ingyenesen letölthető telefonra. Napelemes térfigyelő rendszer, tehát bárhol üzemelhető, ahol Wi-Fi elérhető a kamera számára. SD kártya foglalat. Mozgás esetén automatikus videófelvétel funkció. Telefonos riasztás funkció. Mikrofonnal, hangszóróval. 

Teljes energiafüggetlenség

A  PT950LR videó megfigyelő kamera minden olyan helyre telepíthető, ahol nincs áramforrás. A mellékelt 4 db 18650-es elem biztosítja a fényképezőgép működését akár néhány héttől néhány hónapig ( használattól és rögzítéstől függően ).

A 3 napelem biztosítja az akkumulátorok háromszor gyorsabb újratöltését. Az akkumulátor töltöttségi szintjét a dedikált Tuya Smart mobilalkalmazás jelzi.

Mozgásérzékelés PIR érzékelővel

A kültéri PNI SafeHome PT950LR egy különleges és egyedi funkcióval rendelkezik, nevezetesen mozgásérzékeléssel az intelligens PIR érzékelőn keresztül.

Pontosan mit csinál a PIR érzékelő? Érzékeli a mozgó meleg testet/tárgyat: embereket vagy állatokat, és a felhasználó által megadott beállításoknak megfelelően eseményt indít el. Felvételt indíthat, vagy akár értesítést is küldhet mobiltelefonja dedikált alkalmazásába, ha van kamera internetkapcsolata.


Full HD felbontás

A PNI SafeHouse PT950LR videó megfigyelő kamera maximális Full HD 1920 x 1080 pixel felbontásban filmez és rögzít videoklipeket, ami nagyon jó képminőséget biztosít.


Megtekintés még gyenge fényviszonyok között is

4 Array infravörös LED-del van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy éjszaka akár 20 m távolságra is lásson (a távolság a tárgyak színétől, a falaktól, a környezeti fénytől stb. függően változik).

A PNI SafeHome PT950LR használható otthoni megfigyelésre, irodákban, gyárakban, üzletekben, kórházakban stb.

Egyszerű, kényelmes és valós idejű.


Helyi felvétel microSD kártyára

A videó megfigyelő kamera microSD kártyanyílással van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy max. 64 GB külön vásárolható meg a képek rögzítéséhez, hogy később megtekinthesse.

IP kamera jellemzői
Képérzékelő 1/3 CMOS 1080P
Lencse 4 mm
Látószög 70°
IR-Cut szűrő Igen
Videó tömörítés H.264
Felbontás 1080P
Vezeték nélküli átviteli sebesség 802,11 b/g/n
IR távolság 20 m-ig
Slot kártya MicroSD maximum 64GB (kártya nem tartozék)
Dedikált alkalmazás Tuya Smart
Tápfeszültség 5V
Védelmi osztály IP66
Méretek / Súly 220 x 80 x 85 mm / 832 g
Naprendszer jellemzői
Panel típusa polikristályos
Teljesítmény 6W
Névleges akkumulátorfeszültség 3,7 V x 4
Egyéb 4 * típusú 18650 3000mAh akkumulátort tartalmaz
Csomag tartalma
térfigyelő kamera Igen
Napelem Igen
Szerelési támaszték Igen
Akkumulátor Igen
Szerelési tartozékok Igen

36 900 Ft