Miért mi?

Köszöntjük a Kozvilagotasok.hu oldalon! Ha még nem vásárolt nálunk korábban és szeretné tudni miért is érdemes világítástechnikai termékei beszerzését ránk bízni, úgy az alábbi pontok biztosan jó tanácsot fognak szolgáltatni az Ön számára.

35W napelemes utcai világításunk 20-25 méteres körzetben világít!
35W napelemes utcai világításunk 20-25 méteres körzetben világít!
több mint 2.500 elégedett ügyfél 2013 óta
több mint 2.500 elégedett ügyfél 2013 óta

Valós termékinformációk

Hisszük, hogy partnereink számát, úgy növelhetjük, hogy a valóságnak megfelelő információkkal látjuk el vásárlóinkat. Valódi termékekkel, termékinformációkkal kínáljuk termékeinket. Sajnos, nagyon sokszor találkozunk olyan konkurenciákkal, akik a tényleges LED fényforrások teljesítményének, tízszeresét ígérik, esetleg hamis képeket, videókat töltenek fel termékeik elsózása érdekében. Például 900 W teljesítményű utcai világítást ígérnek, ami a valóságban egy 20W teljesítményét sem közelítik meg, vagy éppen a mozgásérzékelő meg sem közelíti azt a kapcsolási távolságot ,ami elvárható lenne.Nálunk ilyenről szó sem lehet! Csak is a valóságnak megfelelő termékinformációt és képeket kapja!

vízálló, aluminium fémházas kivitelek
vízálló, aluminium fémházas kivitelek
saját furgonnal, utánfutóval vagy teherautóval szállítjuk ki termékeinket
saját furgonnal, utánfutóval vagy teherautóval szállítjuk ki termékeinket

Gyors, gazdaságos szállítás

 Rendelése beérkezése után ( akár weben, e-mailben, vagy telefonon érkezett) azonnal feldolgozzuk rendelését és szállítjuk a kért termékeket. LED termékeink esetén GLS-sel szállítjuk termékeinket biztonságos csomagolásban maximum 5 napon belül! A szállítási díj mennyiségtől függetlenül 1990 Ft.-

Ha acél oszlopokat rendelt, úgy azokat saját teherautónk szállítja ki az Ön címére. 4-5-6-8-10-12 méteres oszlopaink azonnal készletről , akár 2 napon belül kiszállításra kerülhetnek. Országosan igen kedvező áron 10.000-50.000 Ft./rendelés- között mérettől, kiszállítási címtől és mennyiségtől függően. A pontos összeget a rendelés leadása esetén azonnal tudatjuk Önnel.

2-5 év Garancia LED termékekre

Bízunk a termékeinkben, melyek a legnagyobb igényeknek is megfelelnek az Európai piacon. 2021-ben 5063 rendelést, telepítést teljesítettünk, ezekből mindössze 6 garanciális problémát jeleztek ügyfeleink, amit legrosszabb esetben is 2 héten belül javítottunk. De ügyfeleinket sosem hagyjuk hátra! A garanciaidő lejárta után is mindig találunk kedvezményes csereopciót partnereink részére. Horgonyzott acél oszlopaink pedig megfelelő körülmények között örök élet!

Kivitelezést is vállalunk!

Saját villanyszerelő csapatunkkal vállaljuk 3-6 méteres napelemes kandeláberek telepítését országosan! Amennyiben Önnek nincsenek meg a kapcsolatai, vagy a lehetősége, úgy bízza ránk a feladatot a kívánt méretű lyuk kiásásától, az alapvasalat előkészítésén át az oszlop és napelemes lámpatestek telepítéséig. Csapatunk mindenféle terepen megfordult már, így a minőségi kivitelezés garantált.

Akár 30 oszlop telepítve egy nap alatt

Földfúrós kivitelek sokasága érhető el webáruháunkban. Normál földminőség esetén akár 30 oszlopot is képesek vagyunk egy nap alatt telepíteni!

Színterezett oszlopok is!

Vállaljuk oszlopaink kivitelezését színterezett kivitelben is! Érdeklődjön elérhetőségeinken!

2013 óta vásárlóink szolgálatában

A Közvilagitasok.hu (Hollohazi Invest Kft.) 2013 óta folytatja kereskedelmét egy folyamatosan fejlődő dinamikus családi vállalkozásként. Célunk, hogy az ügyfeleink elégedettsége alapján ítéljék meg sikerességünket, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb árakat adjuk, ami nem megy a minőség rovására sem. Kérdésekkel bátran fordulhat hozzánk. Megpróbáljuk a lehető legjobb tanácsot adni, ha világítástechnikai kivitelezésről van szó.

Bevételeinkből Magyar tehetséges sportolókat is támogatunk!

Célunk, hogy az elért sikereinkből vissza is adjunk valamit az embereknek. Így igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani, olyan Magyar tehetségeknek, akik olyan profin állnak hozzá a jövőjükhöz, mint a mi cégünk az üzleti világ kihívásaihoz.

Tim Gábor hétszeres bajnok autóversenyzőnk a Clio Cup Hungaroringi versenyén. Újjoncként egyből pontot szerzett!
Tim Gábor hétszeres bajnok autóversenyzőnk a Clio Cup Hungaroringi versenyén. Újjoncként egyből pontot szerzett!