4 méteres horganyzott acél napelemes kameraoszlop szett térfigyelő rendszer PREMIUM LINE TELEPÍTÉSSEL ORSZÁGOSAN

Horganyzott acél lámpaoszlop 4 méter alapvasalattal + hozzá való biztonsági kamera rendszer napelemes technológiával. A termék az összes szükséges hozzávalót tartalmazza. Napelemes kivitel tehát bárhova egyszerűen gyorsan telepíthető. A térfigyelő kamera a hozzá biztosított csőbilinccsel könnyen rögzíthető az oszlopra. 

Az ár magában foglalja a szállítást, gödör ásást, betonozást, oszlop állítást, kamera felszerelését. Mobil Applikáció beüzemelésében is segítséget nyújtunk. 

Ajánlott alap betonozási méret legalább 50x50x60 cm mély. Hozzá a vasalatot biztosítjuk.

 • FULL HD felbontás, 1920x1080px
 • mozgásérzékelés
 • elforgatás lehetősége 355°-ig vízszintesen, 90°-ig függőlegesen
 • 5x optikai zoom
 • szuper gyors átvitel 4G LTE adathálózaton keresztül
 • beépített micro SD kártya nyílás 128GB kapacitásig
 • beépített mikrofon + külső hangszóró csatlakoztatásának lehetősége
 • IR megvilágítás 50 méterig (nem a mozgásérzékelési távolság az kb.25 méter)

Élővideó megfigyelő kamera 2MP GSM alapú (4G) napelem SIM foglalattal, kül- és beltéri használatra.

Felhasználási helyek: telephely, vadkamera, lakás biztonsági kamera.

Forradalmi újítása, hogy a mozgást követi a kamera, a telefonon is riaszt a mozgáskor és emailben képet is küld.

Gondozásmentes, mivel a napelemről működik!

Nemcsak vadonélő állatok megfigyelésére alkalmas, hanem telephelyek, lakások, udvar megfigyelésére és területmegfigyelésére is pl. méhészetek vagy illegális szemétlerakótelepeket is megfigyelhetünk és ÉLŐBEN nézhetjük a valós idejű képet.

Egyszerű telepítés a telefonra vagy asztali számítógépre.

Újratölthető akkumulátor és napelem

Az IP60 élő térfigyelő kamera bárhol felszerelhető, még olyan elszigetelt helyekre is, ahol hiányzik a stabil áramforrás és az internet. A beépített 20 Amperes akkumulátor akár 60 órán át biztosítja a fényképezőgép működését.

A maximum 60 W teljesítményű monokristályos napelem gyorsan feltölti az akkumulátort. Az akkumulátor töltöttségi szintjét a fém tartókonzolon lévő középső LED jelzi. Ha az akkumulátor töltöttsége kevesebb, mint 25%, a LED pirosra vált és villog. Amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött, a LED zöldre vált, és folyamatosan világít. A napelem panelt olyan helyre kell felszerelni, amely a lehető legjobb napsugárzást biztosítja, S vagy SV irányban.

4G-LTE vagy 3G kapcsolat

Helyezzen be egy 4G SIM-kártyát mobil adatokkal a térfigyelő kamerába az internetkapcsolat eléréséhez. Így távolról is vezérelheti a kamerát a CamHi alkalmazáson (Android / iOS) vagy a HiP2P kliensen (Windows PC) keresztül. Javasoljuk, hogy a szabadban történő telepítés előtt konfigurálja a kamerát, és RJ45-ös kábel segítségével csatlakoztassa az útválasztóhoz. Miután sikeresen hozzáadta a kamerát az alkalmazáshoz, konfigurálja azt a 4G mobil adathálózaton a speciális beállítások menüben.

H.265 videó tömörítés

Növeli a sávszélességet és a tárolási hatékonyságot; támogatja a nagyobb felbontást és hosszabb felvételi időt kínál.

Távirányító telefonról vagy számítógépről

Az IP60 IPI kamera kompatibilis a CamHi alkalmazással (Android / iOS) és a HiP2P alkalmazással (Windows). Ezenkívül a kamera IP-címe alapján az Internet Exploreren keresztül érheti el a kamerát. Minden távvezérlési módszer lehetővé teszi a képek valós idejű megtekintését, rögzítést, a felvétel manuális indítását és leállítását, valamint a hálózati, videó- ​​vagy hangbeállítások elvégzését.

Mozgásérzékelés és alakérzékelés

A biztonsági szint növelése érdekében a kamera olyan algoritmusokat használ, amelyek összehasonlítják a képeket, hogy azonosítsák a formákat.

Kétirányú kommunikáció. Mikrofon és beépített hangszóró

A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a távoli kommunikációt a látogatóval vagy a behatolók elűzését. A felvételeken kép- és hanganyag is lesz.

4G-LTE vagy 3G kapcsolat, Távoli elérés Android / iOS APP-on keresztűl bárhonnan

Használatához nincs szükség WIFI-re, csak helyezz be egy 4G mobilinternet SIM kártyát és máris használhatod.
Könnyen üzembe helyezhető: a rendszer egyetlen alkotóelemből áll, maga a 4G IP kamerából, amit SIM kártyás interneten keresztül, csatlakoztathatunk a telefonunkhoz.
A kamera elő képe és felvételei egyszerűen visszanézhetőek az ingyenesen letölthető android és iOS applikációk segítségével okostelefonon vagy számítógépen is.

Ingyenes Android APP

Ingyenes iOS APP

Automata mozgó célpontkövetés

A kamera rendelkezik egy Ki/Be kapcsolható automata követés funkcióval. Bekapcsolt állapotban képes a kamera előtt mozgó személy folyamatos követésére.

Ajánlott további kiegészítők (nem tartozékok!): micro SD kártya min. 32GB

Nano SIM kártya. Ajánlott kártya típusok:

 • Telekom: Interneteléréssel
 • Vodafone: Interneteléréssel
 • Telenor/Yettel: Nem ajánlott!
378 900 Ft